Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra GarnZonen 
Læs venligst nedenstående salgs- og leveringsbetingelser som er gældende i GarnZonens webshop, før du gennemfører din ordre.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og GarnZonen.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra GarnZonen webshop.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra GarnZonen side, er denne af vejledende art. GarnZonen indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra GarnZonen webshop anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Levering
Når vi har modtaget din ordre, sender vi dig en e-mail, som bekræfter, at din ordre er registreret i vores system. Ordrer vil normalt blive afsendt inden for ganske få dage. I tilfælde af at leveringen forsinkes mere end 5 dage (fx. på grund af restordre), sender vi dig en e-mail herom. Forsendelsen af varer sker efter dit valg enten med Post Danmark eller GLS. Fragtprisen koster 45 kroner.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode. GarnZonen webshop har stilling dig i udsigt.

Forsendelsesomkostninger
Webshoppen tillægger automatisk ordrer forsendelsesomkostninger og de er udregnet på basis af Post Danmarks og GLS's priser for pakker mellem 1 og 2 kg.

Ordrer sendes af forsikringshensyn altid som pakke.

Betalingsmetoder
Pris og betaling
I GarnZonen webshop kan du betale med Dankort, Visa, Visa/Elektron, Eurocard, Mastercard og Diners. Alle priser i GarnZonen webshop - på web-adressen http://www.garnzonen.dk - er inkl. moms.

Betalingstransaktion foregår gennem Nets og OnPay Dandomain. Nets og OnPay Dandomain er anerkendte operatører af elektroniske betalinger og certificeret til højeste sikkerhedsniveau. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betalingen trækkes først, når din vare afsendes, og der trækkes aldrig et højere beløb, end du har godkendt.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os på webshoppen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb i webshoppen. Meddelelsen skal gives ved info@garnzonen.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som er nederst i handelsbetingelserne og vedlagt varekøbet. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb i webshoppen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb i webshoppen, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder dit køb i webshoppen, skal varen sendes til:
GarnZonen
Nørregade 37D
4600 Køge
Danmark
+45 51 14 82 12
info@garnzonen.dk

Reklamationsret
Vær venligst opmærksom på at skærmbillederne ikke altid kan vise den helt korrekte farve. Som farver kan tage sig forskelligt ud i naturligt lys, kan skærmgengivelsen af farverne også variere.

Hvis der skulle være fejl i leveringen eller varen er ufuldstændig eller beskadiget, har du 2 års reklamationsret. Orienter os venligst forud på mail, info@garnzonen.dk, inden du sender varen retur. Kan reklamationen anerkendes, afholder vi forsendelsesomkostninger (i rimeligt omfang) og ansvar for forsendelsen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. I tilfælde af uenighed følger vi reglerne og retningslinjerne i den danske lovgivning.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra GarnZonen webshop, skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Reklamerer du inden for to måneder fra du har opdaget fejlen, er det altid inden for rimelig tid. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Uafhentede ordrer
I tilfælde af at en ordre ikke afhentes og sendes retur til GarnZonen, tilbagebetaler vi ikke de afholdte forsendelsesomkostninger.

Kontakt- og returneringsadresse er:
GarnZonen
Nørregade 37D
4600 Køge
Danmark
+45 51 14 82 12
info@garnzonen.dk

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos GarnZonen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.garnzonen.dk er Marianne Søndergaard.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@garnzonen.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Marianne Søndergaard. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Hvis ikke vi kan finde en løsning, kan du klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 29.06.2018

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
GarnZonen.dk
Nørregade 37D
4600 Køge
E-mail: info@garnzonen.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)